COVID-19 & UTBILDNING

Alla utbildningar planeras att hållas och självklart görs detta helt anpassat utifrån de riktlinjer och allmänna råd som regering och Folkhälsomyndigheten går ut med.


I dessa pandemitider förbehåller vi oss rätten att utbildningar med kort varsel kan ställas in utifrån de rådande omständigheterna  med Covid-19 om så krävs.

UTBILDNINGAR

För kursupplägg, klicka här.

Nya datum för 2021 fylls på eftersom. Om du  är intresserad av en utbildning som inte har datum ännu, skicka ett mail så återkommer jag så snart det är klart.


Du kan också anmäla dig direkt till mig om utbildningen ännu inte visas i onlinebokningen via mailadressen info@hosAlexandra.se

För fullständiga villkor om utbildningarna, klicka här.

INDIVIDUELL UTBILDNING

Gäller sockring, lash- & brow lift, fransstylist och hennabryn


Hittar du inget datum som passar den utbildning du vill gå? Då har jag i mån av tid möjlighet att erbjuda dig privat undervisning i ovanstående behandlingar.


I alla utbildningar ingår ett startkit inkl. kurskompendium med alla produkter och redskap som du behöver. Se respektive utbildning nedan för värde av startkit.


Certifikat för respektive utbildning erhålles efter avslutad och godkänd kurs.

PRIVAT VIDAREUTBILDNING

Timmar


För dig som redan är utbildad har jag möjlighet att erbjuda 

enskilda timmar med mig privat där vi tillsammans går igenom precis vad du vill.


Kanske har du fastnat i något moment, vill komma ned i tid eller bara vill uppdatera dig i produkterna och få en genomgång eller andra tips & trix.


Kontakta mig med det du vill lära dig så återkommer jag med ett tid- & prisförslag innan vi bokar.


Kursstarter 2021


LASH LIFT

byBexter

1 dag


Få vackert böjda fransar med ett av det skonsammaste Lash Lift märket på marknaden "By Bexter"Märket By Bexter är ett svenskt märke och framtaget av Elisabeth Bexter Auktoriserad Hudterapeut. Behandlingen går ut på att man ”mjukar” upp länkarna i fransen och sedan ”låser” dom i en önskad böj där de sedan stannar, precis som när man permanentar håret. Lash Lift böjer dina fransar i en snygg naturlig böj med en hållbarhet upp till 12 veckor. Keratinbehandlingen stärker och vårdar fransarna med vitaminer och mineraler upp till 40% och gör fransen 2-3% längre.


I kursen ingår Startkit inkl. kurskompendium och diplomvärde till ett värde av ca 2.500 kr.I startkitet ingår alla produkter och redskap som du behöver.


Certifikat för Lash Lift erhålles efter avslutad kurs.

BROW LIFT

byBexter

1 dag


Brow Lamination med keratinbehandling är just nu en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden.

Fördelarna med Brow Lift och keratinbehandling är att de formar dina bryn i en snygg naturlig form, är hållbart i upp till 8 veckor samt stärker och vårdar brynen med vitaminer och mineraler. Du får fylligare och fluffigare bryn! Keratinet vårdar och stärker stråna med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre/tjockare


Du får även lära dig att färga och forma/styla brynen.

Ej testade på djur och veganvänliga, 100% Parabenfria produkter


I kursen ingår Startkit inkl. kurskompendium och diplomvärde till ett värde av ca 2.100 kr. I startkitet ingår alla produkter och redskap som du behöver.


Certifikat för Brow Lift erhålles efter avslutad kurs.

Kursstarter 2021


Kursstarter 2021

7 januari - 4 platser kvar

11 mars - 4 platser kvar

6 maj - 4 platser kvar

1 juli - 4 platser kvar

2 september - 4 platser kvar

11 november - 4 platser kvar

KOMBINERAD LASH- & BROWLIFT

byBexter

1 dag


En längre dag där du lär dig både Lash- & Brow Lift samtidigt. 


I kursen ingår Startkit inkl. kurskompendium och diplom till ett värde av ca 4.600 kr. I startkitet ingår alla produkter och redskap som du behöver.


Certifikat för Lash- & Brow Lift erhålles efter avslutad kurs.

SOCKRING

Sugar of the Nile

2 dagar


Sockering är en metod av hårborttagning likt vaxning men där sockerpastan du arbetar med är helt vegansk, avsedd att försiktigt och effektivt avlägsna hår från alla kroppsdelar och hudtyper samt är 100% naturlig - inga kemikalier.


Det är den säkraste och mest överlägsna hårborttagningstekniken eftersom det tar bort håret från roten medan du exfolierar huden. Med regelbunden användning kommer kunden i slutändan märka att mindre hår kommer tillbaka till det behandlade området, vilket kan ge permanenta resultat.


Kursstarter 2021


Kursstarter 2021


FRANSSTYLIST SINGEL & VOLYM

byBexter

3+1+1 dag


Inga förkunskaper krävs men ett godkänt tjänstbarhetsintyg för att få arbeta inom yrket krävs innan utbildningens start.

En kombinerad utbildning inom fransförlängning där vi arbetar med produkter från byBexter. Du kommer få lära dig att sätta singelfransar och även volymfransar i 2-3 D. Du går 3 dagar på skolan där vi har teori och praktisk övning samt tränar på modell. Därefter gör du hempraktik på modeller med feedback från lärare för att sedan komma tillbaka för en 4e dag. Den 5e dagen är slutprov. 


Ingår kurskompendium samt stort startkit värde ca 7.500kr samt härdplastutbildning värde ca 2.000kr.


Certifikat erhålles efter godkänt slutprov

NAGELTERAPEUT

Light Elegance

15 dagar


Utbildningen är godkänd av SANSA.
Minst 18 år eller 16 med målsmans skriftliga tillstånd, kontakta mig

Om du är intresserad av ett specifikt upplägg som inte är planerat, lämna gärna en intresseanmälan så tittar vi på möjligheter att sätta ihop en kurs efter önskemål.


Dag- & helgupplägg: 29.900 sek.
Måndag - Fredag 8.00 – 14.30


Alla kurser hålls vid minst 3 anmälningar. I alla priser ingår moms och produkter till ett värde av ca 6.000 kr


Vi släpper inte taget om dig förrän vi anser att du är redo och efteråt så finns vi alltid där som support för dig.


Kursstarter 2021

25 januari - 6 platser kvar

Kursstarter 2021


HENNABRYN

Brow Henna 

1 dag


Erbjud dina kunder en längre hållbarhet av brynfärgen med hennabrynsmetoden. Färgen är fri från kemikaler och endast gjord på 100% naturliga ingredienser. Hållbar på huden upp till 2 veckor och på strån upp till 6 veckor.


Certifikat för Brow Henna efter avslutad kurs.


Ingår kurskompendium samt stort startkit värde ca 7.500kr samt härdplastutbildning värde ca 2.000kr.


Certifikat erhålles efter godkänt slutprov