TJÄNSTER

Alla tjänsterna utförs av utbildad och professionell terapeut med över 8 år i skönhetsbranschen.


Hög fokus med individuella anpassningar utifrån just dina förutsättningar och önskemål.Brow Lift

Brow Lift Brow Lamination formar om och lyfter dina bryn i en snygg naturlig form, är hållbart i upp till 8 veckor samt stärker och vårdar brynen med vitaminer och mineraler.


Du får fylligare och fluffigare bryn! Behandlingen avslutas med brynfärgning, fransfärgning, plock och en keratinbehandling som vårdar och stärker stråna.


Sugaring

Sockring, Bodysugaring, Sockervax, benämningarna är många. Det gemensamma är att det är en typ av hårborttagning likt vaxning men som görs med en naturlig sockerpasta helt fri från kemikalier och gjort på endast vatten, socker och citron.


Betydligt skonsammare än traditionell vaxning för din hud.

Gelenaglar

Med gelenaglar kan du antingen förstärka eller förlänga din naturliga nagel. Ett slitstarkt skyddande lager med hjälp av gel gör att konstnageln blir hållbar länge. Du har möjlighet att välja valfri färg och design utifrån vad som passar just dig.

Återbesök rekommenderas efter 3-6 veckor. 

Frans- & Brynfärg

Färgning av ögonfransar och bryn ger dig en naturlig look med en hållbarhet på mellan 2-6 veckor. 

Lash Lift

Fransböjaren är ett minne blott!


Vid en Lash Lift formas dina naturliga fransar om i en vacker permanent fransböjning med en hållbarhet på upp till 12 veckor. Behandlingen avslutas med keratinbehandling som vårdar och stärker stråna.


 I behandlingen ingår färgning av fransar och återbesök rekommenderas mellan 6-8 veckor.

Fransförlängning

En fransförlängning ger ditt öga en helt ny look. Välj mellan singelfransar eller volymfransar.

Med singelfransar får du en naturligare look mer lik mascaraeffekt.


Med volymfransar får du en fylligare look då man fäster flera tunnare fransar i en sk plym, som fästs på din naturliga frans.

Hennabryn

En färgning med henna av 100% naturligt pigment, helt fri från kemikalier. Hållbar upp till 2 veckor på huden och 6 veckor på strån beroende av hudtyp. Behandlingen avslutas med en lättare plock.

Återbesök rekommenderas mellan 2-6 veckor.